Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Preserves of scallop fillet in sauce. Specifications
Automaticky preložený názov:
Zachováva hrebenatky filé v omáčke. špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.7.2015
Označenie normy: GOST R 55948-2014
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2015
Kód tovaru: NS-584974
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-17 (Počet položiek: 2 350 347)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.