Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Qualitative method for detection of antibiotics residues and other antimicrobial chemotherapeutic agents
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Kvalitatívne metóda pre zisťovanie rezíduí antibiotík a iných antimikrobiálnych chemoterapeutických činidiel
NORMA vydaná dňa 1.7.2014
Označenie normy: GOST R 55481-2013
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2014
Kód tovaru: NS-404183
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-08-06 (Počet položiek: 2 211 877)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.