Norma GOST R 55220-2012 1.1.2014 náhľad

GOST R 55220-2012

Gas heated catering equipment. Part 2-11. Specific requirements. Pasta cookers

Automaticky preložený názov:

Gas vyhrievaný vybavenie catering. Časť 2-11. Zvláštne požiadavky. Variče cestovín



NORMA vydaná dňa 1.1.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena46.50 bez DPH
46.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 55220-2012
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-404005
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Hořáky na plynná paliva

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.