Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
                  
        
        Gas heated catering equipment. Part 2-11. Specific requirements. Pasta cookers
          Automaticky preložený názov:
          Gas vyhrievaný vybavenie catering.  Časť 2-11.  Zvláštne požiadavky.  Variče cestovín        
      
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
    
        Označenie normy: GOST R 55220-2012
                
                
                
               
                Dátum vydania normy:  1.1.2014
                  Kód tovaru:  NS-404005
          Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
        Krajina:          Ruská technická norma
        Kategória: Technické normy GOST
        
                
              
1.1.2014
1.1.1988
1.1.2014
1.1.2002
1.1.2005
  NEPLATNÁ
1.7.2012
Posledná aktualizácia: 2025-11-03 (Počet položiek: 2 242 248) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.