Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Gas heated catering equipment. Part 2-11. Specific requirements. Pasta cookers
Automaticky preložený názov:
Gas vyhrievaný vybavenie catering. Časť 2-11. Zvláštne požiadavky. Variče cestovín
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
Označenie normy: GOST R 55220-2012
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-404005
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.2014
1.1.1988
1.1.2014
1.1.2002
1.1.2005
NEPLATNÁ
1.7.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.