Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products. Method for determination of mass portion of whey protein with Kjeldahl method
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky. Metóda pre stanovenie hmotnostnej časti srvátkového proteínu s metódou podľa Kjeldahla
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
Označenie normy: GOST R 54756-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-403633
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-30 (Počet položiek: 2 206 311)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.