Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food common salt. Measurement (determination) of a mass fraction of moisture by thermo-gravimetric method
Automaticky preložený názov:
Food kuchynská soľ. Merania (stanovenie) o hmotnostnom podiele vlhkosti tepelne gravimetrické metódy
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: GOST R 54729-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403607
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.24
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.1.2014
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-20 (Počet položiek: 2 338 064)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.