Norma GOST R 54674-2011 1.1.2013 náhľad

GOST R 54674-2011

Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection and determination of Staphylococcus aureus

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso, jedlé droby a hydinové mäso ready-to-kuchár. Metóda pre detekciu a stanovenie Staphylococcus aureus



NORMA vydaná dňa 1.1.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena58.20 bez DPH
58.20

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54674-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403554
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.