Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection and determination of Staphylococcus aureus
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby a hydinové mäso ready-to-kuchár. Metóda pre detekciu a stanovenie Staphylococcus aureus
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: GOST R 54674-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403554
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2009
1.1.2009
1.1.2009
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
Posledná aktualizácia: 2024-12-28 (Počet položiek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.