Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cocoa butter equivalents, cocoa butter improvers of SOS-type, cocoa butter extenders of POP-type. Method of determination of solidification point
Automaticky preložený názov:
Masla ekvivalenty Kakao, kakaové maslo zlepšujúce SOS typu, kakaové maslo plnivá pop-typu. Spôsob stanovenia tuhnutia
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: GOST R 54652-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403533
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-08-01 (Počet položiek: 2 341 429)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.