Norma GOST R 54607.1-2011 1.1.2013 náhľad

GOST R 54607.1-2011

Public catering services. Methods of laboratory quality control of catering products. Part 1. Sampling and preparation for physical and chemical tests

Automaticky preložený názov:

Služby podnikov verejného stravovania. Metódy laboratórnej kontroly kvality gastronomických výrobkov. Part 1. Odber vzoriek a príprava na fyzikálnych a chemických testov



NORMA vydaná dňa 1.1.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena67.90 bez DPH
67.90

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54607.1-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403486
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Služby pro spotřebitele

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.