Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Public catering services. Methods of laboratory quality control of catering products. Part 1. Sampling and preparation for physical and chemical tests
Automaticky preložený názov:
Služby podnikov verejného stravovania. Metódy laboratórnej kontroly kvality gastronomických výrobkov. Part 1. Odber vzoriek a príprava na fyzikálnych a chemických testov
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: GOST R 54607.1-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403486
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2004
1.1.2004
NEPLATNÁ
1.7.2004
1.3.2005
1.3.2005
1.7.2006
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-08-07 (Počet položiek: 2 341 778)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.