NEPLATNÁ GOST R 54375-2011 1.7.2012 náhľad

GOST R 54375-2011

Foodstuffs of processed poultry eggs. Methods for determination of succinic, lactic and 3D-hydroxibutyiric acids

Automaticky preložený názov:

Potraviny spracovaných vajec hydiny. Metódy pre stanovenie jantárová, mliečna a 3D hydroxibutyiric kyselín



NORMA vydaná dňa 1.7.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena72.90 bez DPH
72.90

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54375-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403255
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.