Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs of processed poultry eggs. Methods for determination of succinic, lactic and 3D-hydroxibutyiric acids
Automaticky preložený názov:
Potraviny spracovaných vajec hydiny. Metódy pre stanovenie jantárová, mliečna a 3D hydroxibutyiric kyselín
NORMA vydaná dňa 1.7.2012
Označenie normy: GOST R 54375-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403255
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-06-06 (Počet položiek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.