Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Organization and methods of microbiological testing
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Organizácie a metódy mikrobiologické vyšetrenie
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: GOST R 54354-2011
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403234
Počet strán: 41
Približná hmotnosť: 123 g (0.27 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.1.2012
Posledná aktualizácia: 2025-09-24 (Počet položiek: 2 235 465)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.