Norma GOST R 54347-2011 1.7.2012 náhľad

GOST R 54347-2011

Processed fruits and vegetables. Qualitative test method for identification of starch presence in tomato products

Automaticky preložený názov:

Spracované ovocie a zelenina. Kvalitatívne skúšobné metódy pre identifikáciu prítomnosti škrobu v paradajkových produktov



NORMA vydaná dňa 1.7.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena54.90 bez DPH
54.90

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54347-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403227
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Ovoce a výrobky z ovoce

Anotácia textu normy GOST R 54347-2011 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 9.20

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.