Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Processed fruits and vegetables. Qualitative test method for identification of starch presence in tomato products
Automaticky preložený názov:
Spracované ovocie a zelenina. Kvalitatívne skúšobné metódy pre identifikáciu prítomnosti škrobu v paradajkových produktov
NORMA vydaná dňa 1.7.2012
Označenie normy: GOST R 54347-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403227
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 9.20
NEPLATNÁ
1.1.1989
1.1.1991
NEPLATNÁ
1.1.1991
NEPLATNÁ
1.1.1991
1.1.1993
1.1.2002
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-24 (Počet položiek: 2 206 712)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.