Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Method for determination of peroxide number
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Metóda pre stanovenie čísla peroxidu
NORMA vydaná dňa 1.7.2012
Označenie normy: GOST R 54346-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403226
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-29 (Počet položiek: 2 217 921)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.