Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food common salt. Determination of a mass fraction of water-insoluble residue by gravimetric method
Automaticky preložený názov:
Food kuchynská soľ. Stanovenie hmotnostný podiel zvyškov vo vode nerozpustné gravimetrickou metódou
NORMA vydaná dňa 1.7.2012
Označenie normy: GOST R 54345-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403225
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.24
NEPLATNÁ
1.1.2010
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.1.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-20 (Počet položiek: 2 338 064)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.