Norma GOST R 54345-2011 1.7.2012 náhľad

GOST R 54345-2011

Food common salt. Determination of a mass fraction of water-insoluble residue by gravimetric method

Automaticky preložený názov:

Food kuchynská soľ. Stanovenie hmotnostný podiel zvyškov vo vode nerozpustné gravimetrickou metódou



NORMA vydaná dňa 1.7.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.50 bez DPH
52.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54345-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403225
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Potravinářské přísady

Anotácia textu normy GOST R 54345-2011 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 3.24

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.