Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods of determination of fineness degree in chocolate, in chocolate products and chocolate half-finished products, cacao and glaze
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy stanovenia rýdzosti titulu v čokoláde, v čokoládových produktov a čokoládové polotovarov, kakao a polevou
NORMA vydaná dňa 1.1.2012
Označenie normy: GOST R 54052-2010
Dátum vydania normy: 1.1.2012
Kód tovaru: NS-402931
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.2013
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
NEPLATNÁ
1.1.1995
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-05 (Počet položiek: 2 237 498)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.