Norma GOST R 54037-2010 1.1.2012 náhľad

GOST R 54037-2010

Foodstuffs. Determination of the content of water-soluble antioxidants by amperometric method in vegetables, fruits, products of their processing, alcoholic and soft drinks

Automaticky preložený názov:

Potraviny. Stanovenie obsahu vo vode rozpustných antioxidantov od amperometrickú metódy v zeleniny, ovocia, produkty ich spracovania, alkoholických a nealkoholických nápojov



NORMA vydaná dňa 1.1.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena58.80 bez DPH
58.80

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54037-2010
Dátum vydania normy: 1.1.2012
Kód tovaru: NS-402916
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.