Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Histological method of identification of plant carbohydrates additives
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Histologické spôsob identifikácie rastlín sacharidov prísady
NORMA vydaná dňa 1.1.2010
Označenie normy: GOST R 53222-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2010
Kód tovaru: NS-402078
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-08-24 (Počet položiek: 2 213 294)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.