Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Electrophoretic method of determination of soy proteins
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Elektroforetická metóda stanovenia sójových proteínov
NORMA vydaná dňa 1.1.2010
Označenie normy: GOST R 53220-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2010
Kód tovaru: NS-402076
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-06-29 (Počet položiek: 2 206 177)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.