Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
                  
        
        Confectionery. Method of determination of the dry fat-free solids content of cocoa in chocolate products
          Automaticky preložený názov:
          Cukrovinky. Spôsob stanovenia suchej bez tuku obsah pevných častíc kakaa v čokoládových výrobkoch        
      
NORMA vydaná dňa 1.1.2010
    
        Označenie normy: GOST R 53164-2008
                
                
                
                Poznámka:    NEPLATNÁ
               
                Dátum vydania normy:  1.1.2010
                  Kód tovaru:  NS-402017
          Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
        Krajina:          Ruská technická norma
        Kategória: Technické normy GOST
        
                
              
      Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy? 
      Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate. 
     
      Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
    
Posledná aktualizácia: 2025-11-03 (Počet položiek: 2 242 248) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.