Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Method of determination of the dry fat-free solids content of cocoa in chocolate products
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Spôsob stanovenia suchej bez tuku obsah pevných častíc kakaa v čokoládových výrobkoch
NORMA vydaná dňa 1.1.2010
Označenie normy: GOST R 53164-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2010
Kód tovaru: NS-402017
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-08-01 (Počet položiek: 2 211 585)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.