Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods of determination of the content of the total dry solids of cocoa in chocolate products
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy stanovenia obsahu celkových sušiny kakaa v čokoládových výrobkoch
NORMA vydaná dňa 1.1.2010
Označenie normy: GOST R 53156-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2010
Kód tovaru: NS-402009
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-06-30 (Počet položiek: 2 329 250)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.