Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food products. Method for determination of artificial colours in spices presence
Automaticky preložený názov:
Potravinárske výrobky. Metóda pre stanovenie umelých farbív v korení prítomnosti
NORMA vydaná dňa 1.1.2009
Označenie normy: GOST R 52825-2007
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2009
Kód tovaru: NS-401656
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-10-05 (Počet položiek: 2 237 498)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.