Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Roasted ground coffee. Determination of moisture content. Karl Fischer method
Automaticky preložený názov:
Pražená mletá káva. Stanovenie obsahu vlhkosti. Karl-Fischerova metóda
NORMA vydaná dňa 1.1.2009
Označenie normy: GOST R 52795-2007
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2009
Kód tovaru: NS-401625
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.