Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Roasted ground coffee. Method by determination of moisture content at 103 deg. C
Automaticky preložený názov:
Pražená mletá káva. Metóda stanovenia obsahu vlhkosti pri teplote 103 ° C. C
NORMA vydaná dňa 1.1.2009
Označenie normy: GOST R 52794-2007
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2009
Kód tovaru: NS-401624
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.