Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food products. Methods for identification and determination of artificial colours in caramel
Automaticky preložený názov:
Potravinárske výrobky. Metódy na identifikáciu a stanovenie umelých farbív v karameli
NORMA vydaná dňa 1.1.2008
Označenie normy: GOST R 52671-2006
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2008
Kód tovaru: NS-401502
Počet strán: 23
Približná hmotnosť: 69 g (0.15 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-06-22 (Počet položiek: 2 205 079)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.