Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fish, marine products and products of them. Method of determining the fraction of total mass of protein, fat, water, phosphorus, calcium and ash by the near-infra-red spectrometry
Automaticky preložený názov:
Ryby, morské produkty a výrobky z nich. Metóda stanovenia zlomok celkovej hmotnosti proteínu , tuku, vody , fosforu , vápnika a popol , ktoré takmer infračervené spektrometrie
NORMA vydaná dňa 1.1.2007
Označenie normy: GOST R 52421-2005
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2007
Kód tovaru: NS-401231
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.