Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
                  
        
        Fish, marine products and products of them. Method of determining the fraction of total mass of protein, fat, water, phosphorus, calcium and ash by the near-infra-red spectrometry
          Automaticky preložený názov:
          Ryby, morské produkty a výrobky z nich. Metóda stanovenia zlomok celkovej hmotnosti proteínu , tuku, vody , fosforu , vápnika a popol , ktoré takmer infračervené spektrometrie        
      
NORMA vydaná dňa 1.1.2007
    
        Označenie normy: GOST R 52421-2005
                
                
                
                Poznámka:    NEPLATNÁ
               
                Dátum vydania normy:  1.1.2007
                  Kód tovaru:  NS-401231
          Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
        Krajina:          Ruská technická norma
        Kategória: Technické normy GOST
        
                
              
      Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy? 
      Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate. 
     
      Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
    
Posledná aktualizácia: 2025-11-03 (Počet položiek: 2 242 248) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.