Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Margarines, cooking fats, fats for confectionary, baking and dairy industry. Sampling rules and methods of control
Automaticky preložený názov:
Margaríny , jedlé tuky, tuky pre cukrárske , pečenie a mliekarenského priemyslu. Pravidlá a metódy kontroly odberu vzoriek
NORMA vydaná dňa 1.1.2005
Označenie normy: GOST R 52179-2003
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2005
Kód tovaru: NS-401026
Počet strán: 41
Približná hmotnosť: 123 g (0.27 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.05
Amd. 8.09
Amd. 2.10
Posledná aktualizácia: 2025-07-07 (Počet položiek: 2 207 474)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.