Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Quality systems. HACCP principles for food products quality management. General requirements
Automaticky preložený názov:
Systémy kvality. Zásady HACCP pre manažment kvality potravinárske výrobky. Všeobecné požiadavky
NORMA vydaná dňa 1.7.2001
Označenie normy: GOST R 51705.1-2001
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2001
Kód tovaru: NS-400488
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-12-23 (Počet položiek: 2 253 013)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.