Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food common salt with content of iodine. Methods for determination of iodine and sodium thiosulphate
Automaticky preložený názov:
Potraviny kuchynská soľ s obsahom jódu. Metódy na stanovenie jódu a tiosíranu sodného
NORMA vydaná dňa 1.7.2001
Označenie normy: GOST R 51575-2000
Dátum vydania normy: 1.7.2001
Kód tovaru: NS-400353
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.2004
1.1.1984
1.7.1977
1.7.1977
1.4.1977
1.3.1977
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-20 (Počet položiek: 2 338 064)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.