Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Spectrophotometric method for determination of total phosphorus content
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Spektrofotometrická metóda pre stanovenie celkového obsahu fosforu
NORMA vydaná dňa 1.1.2001
Označenie normy: GOST R 51482-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400254
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 5.09
Posledná aktualizácia: 2025-07-25 (Počet položiek: 2 209 786)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.