Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable juices. Enzymatic method for spectrophotometric determination of acetic acid (acetate) content
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatická metóda pre spektrofotometrické stanovenie kyseliny octovej (acetát) obsah
NORMA vydaná dňa 1.1.2001
Označenie normy: GOST R 51441-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400212
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-12-23 (Počet položiek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.