Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable juices. Gravimetric method for determination of total dry matter by determining loss of mass on drying
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové šťavy. Gravimetrická metóda pre stanovenie celkovej sušiny stanovením úbytku sušením
NORMA vydaná dňa 1.1.2001
Označenie normy: GOST R 51437-99
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400208
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.1999
1.1.2001
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.