Norma GOST R 51437-99 1.1.2001 náhľad

GOST R 51437-99

Fruit and vegetable juices. Gravimetric method for determination of total dry matter by determining loss of mass on drying

Automaticky preložený názov:

Ovocné a zeleninové šťavy. Gravimetrická metóda pre stanovenie celkovej sušiny stanovením úbytku sušením



NORMA vydaná dňa 1.1.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena44.90 bez DPH
44.90

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 51437-99
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400208
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Nealkoholické nápoje

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.