Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable juices. Method for determination of titratable acidity
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové šťavy. Metóda pre stanovenie titračnej kyslosti
NORMA vydaná dňa 1.1.2001
Označenie normy: GOST R 51434-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400205
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-27 (Počet položiek: 2 209 730)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.