Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using a alveograph
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka. Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie reologických vlastností pomocou alveograph
NORMA vydaná dňa 1.3.2001
Označenie normy: GOST R 51415-99
Dátum vydania normy: 1.3.2001
Kód tovaru: NS-400186
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.7.1950
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-06 (Počet položiek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.