Norma GOST R 51415-99 1.3.2001 náhľad

GOST R 51415-99

Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using a alveograph

Automaticky preložený názov:

Pšeničná múka. Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie reologických vlastností pomocou alveograph



NORMA vydaná dňa 1.3.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena66.40 bez DPH
66.40

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 51415-99
Dátum vydania normy: 1.3.2001
Kód tovaru: NS-400186
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.