Norma GOST R 51415-99 1.3.2001 náhľad

GOST R 51415-99

Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using a alveograph

Automaticky preložený názov:

Pšeničná múka. Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie reologických vlastností pomocou alveograph



NORMA vydaná dňa 1.3.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena65.00 bez DPH
65.00

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 51415-99
Dátum vydania normy: 1.3.2001
Kód tovaru: NS-400186
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.