Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of rheological properties using an extensograph
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka. Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie reologických vlastností pomocou extensograph
NORMA vydaná dňa 1.3.2001
Označenie normy: GOST R 51409-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2001
Kód tovaru: NS-400180
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-13 (Počet položiek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.