Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of water absorption and rheological properties usinc a farinograph
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka. Fyzikálne vlastnosti cesta. Stanovenie absorpcie vody a reologické vlastnosti usinc farinografu
NORMA vydaná dňa 1.1.2001
Označenie normy: GOST R 51404-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400177
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-09-28 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.