Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Method for quantity determination of mesophilic aerobes and facultative-anaerobes
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso, jedlé droby, ready - to - kuchár produkty. Metóda pre stanovenie množstva mezofilných aeróbnych a fakultatívnych anaerobů-
NORMA vydaná dňa 1.1.1994
Označenie normy: GOST R 50396.1-92
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1994
Kód tovaru: NS-399020
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-09-28 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.