NEPLATNÁ GOST R 50396.0-2013 1.7.2014 náhľad

GOST R 50396.0-2013

Poultry meat, edible offal and semi-prepared products from poultry meat. Sampling methods and preparing for microbiological examinations

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso, jedlé droby a polotovary výrobky z hydinového mäsa. Metódy odberu vzoriek a príprava na mikrobiologické vyšetrenie



NORMA vydaná dňa 1.7.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena94.10 bez DPH
94.10

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 50396.0-2013
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2014
Kód tovaru: NS-399017
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.