Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Determination of L(-)-hydroxyproline content
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie L (-) - Obsah hydroxyprolínu
NORMA vydaná dňa 1.1.1994
Označenie normy: GOST R 50207-92
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1994
Kód tovaru: NS-398867
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.