Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Guidelines on preparation and production of culture media. Part 1. General guidelines on quality assurance for the preparation of culture media in the laboratory
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravín a krmív. Pokyny k príprave a výrobe kultúr. Part 1. General pokyny na zaistenie kvality pre prípravu kultivačných pôd v laboratóriu
NORMA vydaná dňa 1.7.2015
Označenie normy: GOST ISO/TS 11133-1-2014
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2015
Kód tovaru: NS-612612
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-11-14 (Počet položiek: 2 243 651)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.