Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Roasted ground coffee. Determination of moisture content. Karl Fischer method (reference method)
Automaticky preložený názov:
Pražená mletá káva. Stanovenie obsahu vody. Metóda Karla Fischera ( Referenčná metóda )
NORMA vydaná dňa 1.1.2016
Označenie normy: GOST ISO 11817-2014
Dátum vydania normy: 1.1.2016
Kód tovaru: NS-616935
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-09-18 (Počet položiek: 2 350 413)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.