Norma GOST ISO 11817-2014 1.1.2016 náhľad

GOST ISO 11817-2014

Roasted ground coffee. Determination of moisture content. Karl Fischer method (reference method)

Automaticky preložený názov:

Pražená mletá káva. Stanovenie obsahu vody. Metóda Karla Fischera ( Referenčná metóda )



NORMA vydaná dňa 1.1.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena54.90 bez DPH
54.90

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST ISO 11817-2014
Dátum vydania normy: 1.1.2016
Kód tovaru: NS-616935
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.