Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Roasted ground coffee. Routine method for determination of loss in mass at 103° C
Automaticky preložený názov:
Pražená mletá káva. Rutinné metóda pre stanovenie straty hmotnosti pri 103 ° C
NORMA vydaná dňa 1.1.2016
Označenie normy: GOST ISO 11294-2014
Dátum vydania normy: 1.1.2016
Kód tovaru: NS-616933
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-09-18 (Počet položiek: 2 235 301)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.