Norma GOST EN 12014-2-2014 1.1.2016 náhľad

GOST EN 12014-2-2014

Foodstuffs. Determination of nitrate and/or nitrite content. Part 2. HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products

Automaticky preložený názov:

Potraviny. Stanovenie dusičnanov a / alebo dusitanov obsahu. Part 2. HPLC / IC metóda na stanovenie obsahu dusičnanov zeleniny a rastlinných produktov



NORMA vydaná dňa 1.1.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena70.80 bez DPH
70.80

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST EN 12014-2-2014
Dátum vydania normy: 1.1.2016
Kód tovaru: NS-622229
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Zelenina a výrobky ze zeleniny

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.