Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sausage products and meat products. Methods of bacteriological analysis
Automaticky preložený názov:
Klobásy a mäsové výrobky. Metódy bakteriologické analýzy
NORMA vydaná dňa 1.1.1983
Označenie normy: GOST 9958-81
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1983
Kód tovaru: NS-397604
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.83
Amd. 4.88
Posledná aktualizácia: 2025-03-14 (Počet položiek: 2 232 255)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.