Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sausage, pork, mutton and beef products. Methods for determination of sodium chloride
Automaticky preložený názov:
Klobása, bravčové, ovčie a výrobkov z hovädzieho mäsa. Metódy pre stanovenie chloridu sodného
NORMA vydaná dňa 1.7.1974
Označenie normy: GOST 9957-73
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1974
Kód tovaru: NS-397603
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.84
Amd. 4.90
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.