NEPLATNÁ GOST 9957-73 1.7.1974 náhľad

GOST 9957-73

Sausage, pork, mutton and beef products. Methods for determination of sodium chloride

Automaticky preložený názov:

Klobása, bravčové, ovčie a výrobkov z hovädzieho mäsa. Metódy pre stanovenie chloridu sodného



NORMA vydaná dňa 1.7.1974


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena35.00 bez DPH
35.00

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 9957-73
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1974
Kód tovaru: NS-397603
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Anotácia textu normy GOST 9957-73 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 11.84

Amd. 4.90

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.