Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat products. Methods for determination of moisture content
Automaticky preložený názov:
Mäsové výrobky. Metódy na stanovenie obsahu vlhkosti
NORMA vydaná dňa 1.1.1975
Označenie normy: GOST 9793-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1975
Kód tovaru: NS-397500
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.82
Amd. 4.88
Amd. 4.90
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.