NEPLATNÁ GOST 8756.17-70 1.7.1971 náhľad

GOST 8756.17-70

Canned food products. Method for determination of jelly-melting temperature in canned meats

Automaticky preložený názov:

Konzervy potravinárske výrobky. Metóda pre stanovenie teploty topenia, želé v konzervovaných mäsa



NORMA vydaná dňa 1.7.1971


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena28.80 bez DPH
28.80

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 8756.17-70
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1971
Kód tovaru: NS-396770
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.