Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Canned food products. Method for determination of jelly-melting temperature in canned meats
Automaticky preložený názov:
Konzervy potravinárske výrobky. Metóda pre stanovenie teploty topenia, želé v konzervovaných mäsa
NORMA vydaná dňa 1.7.1971
Označenie normy: GOST 8756.17-70
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1971
Kód tovaru: NS-396770
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.