Norma GOST 8756.12-91 1.7.1992 náhľad

GOST 8756.12-91

Fruit and vegetable products. Methods for determination of jelling power and paste-forming capacity of fruit puree

Automaticky preložený názov:

Ovocné a zeleninové produkty. Metódy pre stanovenie Jellingu moci a pasty tvárnenie kapacity ovocné pyré



NORMA vydaná dňa 1.7.1992


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena48.70 bez DPH
48.70

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 8756.12-91
Dátum vydania normy: 1.7.1992
Kód tovaru: NS-396768
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Ovoce a výrobky z ovoce

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.