Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products. Methods for determination of jelling power and paste-forming capacity of fruit puree
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové produkty. Metódy pre stanovenie Jellingu moci a pasty tvárnenie kapacity ovocné pyré
NORMA vydaná dňa 1.7.1992
Označenie normy: GOST 8756.12-91
Dátum vydania normy: 1.7.1992
Kód tovaru: NS-396768
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.1971
NEPLATNÁ
1.7.1971
1.7.1971
1.1.1972
1.1.1972
1.1.1972
Posledná aktualizácia: 2025-02-06 (Počet položiek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.