Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products. Method for determination of flesh content
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové produkty. Metóda stanovenia obsahu mäsa
NORMA vydaná dňa 1.7.1971
Označenie normy: GOST 8756.10-70
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1971
Kód tovaru: NS-396766
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.73
Amd. 2.83
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.