Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Canned food products. Methods for determination of organoleptic characteristics, net mass or volume and component relationship and net mass
Automaticky preložený názov:
Konzervy potravinárske výrobky. Metódy pre stanovenie organoleptických vlastností, čistej hmotnosti alebo objemu a vzťah komponentov a čistej hmotnosti
NORMA vydaná dňa 1.1.1980
Označenie normy: GOST 8756.1-79
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1980
Kód tovaru: NS-396765
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.82
Amd. 7.85
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.