Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Beef. Halves and quarters of cow`s carcass. Specifications
Automaticky preložený názov:
Hovädzie mäso. Polovičky a štvrte cow`s jatočného tela. špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.10.1955
Označenie normy: GOST 779-55
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.10.1955
Kód tovaru: NS-395895
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.56
Amd. 8.79
Amd. 6.83
Amd. 3.85
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-03 (Počet položiek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.