Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat. Pork carcasses and semi-carcasses. Specification
Automaticky preložený názov:
Meat. Bravčové mŕtve telá a návesy trupov. špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.1.1978
Označenie normy: GOST 7724-77
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1978
Kód tovaru: NS-395871
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 9.79
Amd. 12.82
Amd. 3.85
Amd. 5.86
Amd. 11.89
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-05-05 (Počet položiek: 2 897 047)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.